ОМЕГА ЛАЙТ - Всичко за LED осветлението

Модули и Ленти със светодиоди SAMSUNGDMX и DVI управляващи системи от MADRIX (Germany)Мощни модули и COB светодиоди от EDISON OPTO (Taiwan)Мощни светодиоди и COB LED - CREE (USA)LED продукти OSRAMЗахранващи блокове MEANWELL

OMEGA LIGHT

LED ОСВЕТЛЕНИЕ

ГАЛЕРИЯ

ЗА НАС

КОНТАКТИ

 

0894 44 22 44 ; 0894 44 22 40   |   Имате въпроси?

Продукти и услуги

OSRAM LED

LED Продукти OSRAM

LED ПРОФИЛИ

Алуминиеви профили за LED осветление

СВЕТОДИОДИ ( LED )

Светодиоди до 0.1W

МОЩНИ LED ( COB )

Мощни светодиоди и COB LED от 1 до 50W

ГЪВКАВИ LED ЛЕНТИ

Гъвкави LED ленти - 3528, 5050, RGB...

ТВЪРДИ LED ЛЕНТИ

Твърди LED ленти - 12V, 24V, RGB...

LED МОДУЛИ

LED модули - водоустойчиви, SAMSUNG LED, RGB...

LED ЗАХРАНВАНЕ

Захранващи блокове за LED осветление - 12V, 24V, Токови драйвери...

LED ЛУНИ И КРУШКИ

LED луни и крушки - MR16, GU10, AR111, 12V, 220V...

LED ТРЪБИ Т8

LED тръби T8 - заместители на луминисцентни тръби

LED ПРОЖЕКТОРИ

Мощни LED прожектори 10 - 60W

LED КОНТРОЛЕРИ И ДИМЕРИ

LED контролери - димери, усилватели, RGB, DMX, дистанционни, динамични...

LED DMX СИСТЕМИ - MADRIX

MADRIX системи за управление на LED осветление

ОБЕМНИ ПАНА - LED MATRIX

Обемни декоративни LED пана - LED MATRIX

LED Осветителни тела

Автомобилни LED системи

Светещи LED реклами

Други LED продукти

ГАЛЕРИЯ и ПРИЛОЖЕНИЯ

МОНТАЖ и ИЗГРАЖДАНЕ

Динамични LED ефекти

LED Дисплеи и Екрани

 

 

0894 44 22 44

0894 44 22 40

02 / 465 47 79

ledbg@mail.bg

 

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС - СОФИЯ

гр. София ; Студентски град

ул. Атанас Иширков N22Б

(карта и работно време)

 

--------------------------------

ОФИС - БУРГАС

гр. Бургас ; ЖП Фондови Жилища

бул. Мария Луиза, бл.13

0894 44 22 20

 

 

 

КОМПЛЕКСНО ИЗГРАЖДАНЕ НА LED ОСВЕТЛЕНИЕ

Освен производство и продажба на компоненти и готови изделия в областта на светодиодното ( LED ) осветление, нашата фирма предлага и комплексно изграждане на осветителни системи. Разполагаме с екипи от квалифицирани и опитни специалисти, развита материална база, транспортни средства и инструментално оборудване, с помощта на които можем да изпълняваме качествено и в кратки срокове малки и големи осветителни проекти.

Конкретна оферта за изграждане на LED осветление в обект се изчислява на база първоначален проект и оразмеряване. Стандартното време за подготовка на материалите и необходимата техника е минимум 5 работни дни и започва да тече след сключване на договор и получаване на авансово плащане в размер на 50% от стойността заложена в него. Времето за монтаж е минимум 5 работни дни за всеки еквивалентни 100м сумарна линейна дължина и започва да тече от момента, в който има създадени условия за монтажа, но не по-рано от изтичане на времето за предварителна подготовка. За експресни монтажи извън тези срокове се начислява 20% надценка на разходите за материали и 50% надценка на транспортните и командировъчни разходи. При необходимост от монтаж в празнични и почивни дни, наложена от възложителя, командировъчните и транспортните разходи се удвояват. Окончателната цена за доплащане се преизчислява след завършване на обекта въз основа на реално вложените осветителни ленти и други материали.

При изчисляване на дължината на вложено линейно осветление в обект, размерите на отделните елементи включват и преходните съединения между тях, ако те не надхвърлят 1% от общата дължина. При монтаж на осветление на таван, чиято височина надхвърля 3м от пода, се начислява допълнителна надценка върху базовата цена. При монтаж на места, които в последствие ще бъдат недостъпни, се налага пълен тест поне 72 часа след монтаж за установяване и отстраняване на евентуални дефекти и неизправности. Монтаж с гаранция се извършва само при температура и влажност в обекта близка до работната (15-25 градуса). Гаранционната поддръжка покрива всички дефекти и неизправности, които са по вина на изпълнителя. Проблеми, възникнали по вина на възложителя, например заливане с течности, механични повреди, скъсване на кабели и др. се отстраняват за негова сметка, вкл. транспортните разходи.

Изграждането на всички кабелни трасета между главната захранваща точка, управляващата точка ( ако е различна от захранващата ) и отделните светещи елементи в обекта са грижа и за сметка на възложителя, като за целта ние предоставяме информация, схеми и чертежи за вида и броя на кабелите за отделните трасета. При необходимост от изграждане на допълнителни трасета от нас ( с изключение на преходи по-малки от 0.3м ), те се изчисляват и заплащат отделно.

Това са някои от основните принципи, които следваме при договаряне и изграждане на обекти, като нашата цел е максимално коректно и точно изпълнение на възложените ни проекти. С еднакво внимание и отговорност подхождаме, както към големите проекти, така и към малки и специфични задачи и обекти.

Разгледайте как изглеждат някои от реализираните ни обекти:

 

 

 

© 2005 - 2012 Omega Light Ltd, Bulgaria, Sofia. All rights reserved.