Светодиодното ( LED ) осветление е едно от основните направления в дейността на компанията. Предлагаме, както широко разнообразие от базови елементи и компоненти в тази област, така и комплексно изграждане на обекти. За повече от 3 години сме изградили декоративно осветление в над 120 обекта. Разполагаме с големи складови наличности, квалифицирани монтажни екипи и оборудване.
 
LED дисплеите намират все по-широко приложение в областта на рекламата и средствата за предаване на информация. Нашите дисплеи са надеждни, с елегантен дизайн, богата функционалност, лесен за употреба софтуер и др. Ние не предлагаме само дисплеи, а цялостни идеи и решения за най-резултатното им приложение. Изработване на шрифтове, лога, графични идеи - това са само малка част от услугите, които предлагаме с нашите продукти.
 
Пълноцветните модулни LED екрани са друго основно направление в дейността ни. През изминалите 2 години сме доставили и монтирали 6 екрана в цялата страна. Други 2 са в процес на изграждане. Работим само с качествени модули и компоненти на утвърдени производители, което ни дава възможност да предложим безкомпромисни и надеждни продукти, качествен сервиз и пълна двугодишна гаранция на всички изградени от нас светодиодни екрани.
         
Този сайт е в процес на реконструкция и обновяване. За повече информация и подробности се обръщайте към нас на адрес: гр. София, ул "Проф. Атанас Иширков" No22, вх.Б; email: omegalight@mail.bg ; телефони: 0897 924944, 0894 442244
 

© 2004 - 2009 Omega Light Ltd, Bulgaria, Sofia. All rights reserved.